Op zoek naar straatartiesten?

 
straatartiesten
 
Auditie straatartiesten Stad Brussel.
Op maandag 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september, 8 oktober, 12 november en 10 december 2018, om 11u, bij de dienst Cultuur Melsensstraat 38. In Brussel moet elke straatartiest een vergunning krijgen voor hij aan zijn activiteiten op het grondgebied van de Stad begint.
Straatartiesten op de Grote Markt 2017 Stad Turnhout.
Straatartiesten op de Grote Markt 2017. Straatartiesten op de Grote Markt 2017. De vijfde editie van Straatartiesten op de Grote Markt belooft weer een topper te worden. Meer dan 10 acts zullen u bijzonder aangenaam verrassen: van kleinschalig en intiem tot indrukwekkend acrobatisch.
Straatartiesten met versterkers zijn niet meer welkom in Gent VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Straatartiesten met versterkers zijn niet meer welkom in Gent. Het Gentse stadsbestuur verbiedt straatmuzikanten en straatartiesten om nog langer op te treden met versterkers. Enkel muzikanten die akoestisch optreden kunnen nog aan de bak komen.
10 beregoede straatartiesten.
Verbazingwekkend wat sommigen uit hun stembanden kunnen schudden. Het klinkt misschien een beetje belachelijk, maar deze vent heeft echt skillz. Dat is vaak het geval met echt goede straatartiesten: het ziet er allemaal poepsimpel uit, maar er zijn wel jaren van training aan vooraf gegaan.
Straatartiesten op de Grote Markt 2018 Stad Turnhout.
Schepen van Cultuur, Astrid Wittebolle: Stad Turnhout engageert zich al verschillende jaren om mensen met elkaar in contact te brengen, denk maar aan de goed uitgebouwde buurtgerichte werking van verschillende diensten. Straatartiesten op de Grote Markt sluit hier mooi bij aan.
Vergunning voor straatanimatie straatmuzikanten Stad Gent.
Straatartiesten mogen onder geen enkel beding ambulante handel voeren geen verkoop van goederen, haarvlechten, grimeren, enkel verkoop van CD's' van eigen muziek is toegelaten. Voor de Gentse Feesten geldt een andere regeling en moet er betaald worden voor een vergunning straatanimatie.
Straattheater straatartiesten A Govers Evenementen.
Straattheater straatartiesten A. straattheater, straatvoorstellingen, straatartiesten, ganzenfanfare, straat optredens, straat entertainment, straatmuzikanten, theatervoorstelling, festival entertainment, levende standbeelden, steltenloper, kinderprogramma, festivalact, straatanimatie, voor informatie en/of boekingen kunt u tijdens kantoortijden bellen naar 0031-072-589.7912 of stuur een email naar: info@goversartiesten.nl. 24 Poelier Hutch.
A-stad.

Contacteer ons