Zoeken naar steltenlopers

 
steltenlopers
 
Tussen folklore en volkssport: de Koninklijke Steltenlopers van Merchtem vzw Archiefbank Vlaanderen.
Vroeger gebeurde het steltenlopen uit pure noodzaak, maar later evolueerde dit als een vorm van ontspanning. De Koninklijke Steltenlopers van Merchtem vzw zijn de meest actieve steltenlopers van Vlaams-Brabant. De vereniging ontstond in 1945 na een Bevrijdingsstoet waar 25 steltenlopers van Langevelde aan deelnamen.
De steltenlopers van Namen, strijd op stelten.
De steltenlopers van Namen. De steltenlopers van Namen. De steltenlopers van Namen. De steltenlopers vechten al meer dan 600 jaar. Sinds 1411, zonder te stoppen, bekampen 2 groepen van Naamse steltenlopers elkaar.Langs de ene kant, de Mélans van de oude stad met hun geel-zwarte stelten.
Steltenlopers Steltenloper Steltloper Steltlopers.
Show Absurdo Show Absurdo Een straatvoorstelling vol met absurditeiten Dart pijltjes vangt hij met zijn hoofd. Brandende sterretjes in zijn mond worden gedoofd door een levensgroot waterkanon, hopelijk. Steltenlopers Steltloper Steltlopers Steltenlopers Steltenloper Hoge heren en dames die u entertainment op stelten brengen.
Surprise-Events Steltenlopers.
De kerstboom op stelten, de clown op stelten, de piraat op stelten, zwarte piet op stelten, de robot, de papegaai en nog vele andere steltenlopers verrassen graag het publiek bij uw feest of evenement. De steltenlopers zijn te boeken in verschillende themas, kostuums of in uw eigen bedrijfsoutfit.
De steltenlopers van Namen, strijd op stelten.
De Steltenlopers van Namen. Waarschijnlijk de oudste groep steltlopers in de wereld. De Avressessteltlopers, van de Nieuwe stad met stelten in rode en witte kleur, en de Mélans, steltlopers van de Oude stad in met stelten in gele en zwarte kleur.
Steltenlopers.
Een reus springt altijd uit boven het geheel en trekt de aandacht. passend bij de gelegenheid van uw event kiezen wij samen het kostuum bvb chic, clownesk, piraat, bedrijfslogos.etc. en de attributen bvb Accordeon, ballonnendiertjes, jongleren, flyers, vuur, reuzen-eenwieler etc.
Steltloopacts en Steltenlopers.
Dat steltenlopers zo gewild zijn heeft er beslist mee te maken dat ze zo hoog boven de menigte uit toornen en altijd een enorme indruk maken. Hier vindt U een tweetal bijzondere steltenlopers acts, waar wij erg van gecharmeerd zijn.
Steltenlopers Raaf Theater.
aanbieding steltenlopers aboriginal Acts acts voor feesten en festivals afsluiting kunstweek Alice in Wonderland Americana Amerika animatie artiesten op stelten atelier avatar Bloemenmarkt Bob Dylan boeken steltenlopers boeken straattheater boeken straattheater 2019 bokken braderie Braziliaanse Carnaval bruidspaar Bruidspaar op stelten camping carnavals-optochten Carnival Argentina Carnival Brazil clown comic-hero corso Cowboy op stelten Dalai Lama Darstellende Kunst desire Dolf Reusink Eis Königin entertainment Europa Europe evenementen eventsummit Familie Raaf feestband festival festivals Freedom Grim reaper Halloween Halloween animatie halloween entertainment Halloween-schmink Halloweenanimatie Hanenkammen Herfst straattheater Horizontoer Horror-clown Horrorclown Ibiza Dreams Internationale Kulturbörse Freiburg IKF Internationales Straßentheaterfestival kermis Kerst-acts kerstact kinderactiviteiten kinderprogramma kindershow Kindertheater Kindervoorstelling Kindervoorstelling op school kostuumatelier Kulturborse Freiburg Kunstler L'homme' Universal lebende statue levend standbeeld levende bomen levende pompoenen levende standbeelden living satue Lucky Luke Magere Hein Man met de Zeis Mann mit der Sense Marriage on Stilts Maxima mddeleeuws Memo Media midwinterhoorn mime-speler Mister America mobiles Kindertheater Mohawks Mr.
Steltenlopers en robotacts Glamorous Entertainment.
Zij lopen op hun hoge stelten rond tussen de bezoekers van uw evenement en zijn door hun hoogte een opvallende verschijning die niet te missen is. De steltenlopers kunnen verschillende acts opvoeren, aangepast op de wensen en behoeften van u als opdrachtgever.
Modeatelier Cari STELTENLOPERS.

Contacteer ons