Resultaten voor oude circustent te koop

 
oude circustent te koop
 
Circustenten.
Een standaardset om te huren: loopbal, loopton, kabel, éénwielers, balletjes, bordjes, diabolos, flowersticks, pois. Indien gewenst kan u nadien materiaal tweedehands kopen om zo verder te oefenen. Contacteer ons gerust voor uw bestellingen. Verhuur en Verkoop circusmateriaal. CIRCUSTENT 12 x 18m gloednieuw!
Ronde masttenten FamWest tent te kopen.
Castello Chapiteau Versailles. De vorm van de Ronde en Masttenten bij FAM WEST is afkomstig van de traditionele vorm van de circustent. Door de mogelijkheid de wanden ook apart te kunnen losmaken zijn de mogelijkheden van deze tent zeer veelzijdig.
Ontdek de fabrikant Circustent Te Koop van hoge kwaliteit voor Circustent Te Koop bij Alibaba.com.
750 Resultaten Producten. Concurrerende producten circustent te koop door leveranciers circustent te koop en fabrikanten circustent te koop worden hieronder vermeld, u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten circustent te koop bij tent voor locatie, circus tent verkoop, tent voor balkon uw keuze.

De tenten voldoen aan alle eisen en normen. Mikkenie Verhuur levert allerlei soorten tenten, van klein tot groot. Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt. Mikkenie Circustenten heeft ook circustenten te koop.
Circustent van legende Bill Kartoum staat te koop Kontich Regio HLN.
Ook de erfgoedraad sloot hem in de armen. Zondag tijdens de erfgoeddag werd het leven van Bill in het gemeentehuis van Waarloos nog eens in de kijker geplaatst. Patrizia verzorgde enkele acts met haar dieren. RV De circustent van Bill en Patrizia staat te koop. Ook de vrachtwagen en bijbehorende aanhangwagen worden verkocht. Oude tent weggeblazen.
Circustent huren.
Deze bijzondere circustent is de laatste jaren veel gehuurd voor bedrijfsevenementen, theater en circusvoorstellingen, lezingen etc. Met zijn prachtige grijze kleur van buiten, waarbij de zijkanten met licht en donker blauwe strepen zijn versierd, is het een UNIEKE kleine circustent voor allerlei soorten evenementen. Bij Van Ham dus! Deze tent is 16.5 m in doorsnede. De tent is helemaal rond. Daarnaast is de tent ook optioneel te verlengen met een tussenstuk van 11 m lang zodat het een ovale tent wordt van 16.5 m breed en 27.5 m lang met volledig ronde koppen.
Vind circustent op Marktplaats.nl.
Alle stokken zijn aanwezig, dus compleet op te zetten kijk ook even bij mijn andere advertenties! Cado KOOPJE RIOLIS GROOT BORDUURPAKKET, CIRCUSTENT 1458. Het is een splinternieuwongeopend, borduurpakket compleet met lichtgrijze aidastof 14 count, uittelpatroon en hele dunne borduurwol dit geeft echt een heel apart effect afmeting ca 35 X 35 cm normale prijs 3575, oude prijs nu vaste prijs 3100, excl.verzendkosten ophalen kan natuurlijk.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Playmobil circus met licht 4230. Playmobil circustent met licht te koop, volledig in goed onderhouden staat! Lichtjes werken nog! Nieuwprijs 215-280 Te koop voor 60. 24 juli 2018 1625: Hasselt. In goede staat, handig op te bergen in bijhorend tasje.
Circustent Tenten 2dehands.be.
Fisher-Price Circustent met Ballenbak en 25 ballen Bestway. Deze super leuke ballenbak in de vorm van een circustent staat garant voor uren speelplezier. Speel samen met jouw vriendjes, vriendinnetjes., 19 juni 2018 2305: Bezorgt in heel België. prachtige Circustent te huur.

Contacteer ons