Resultaten voor circustent te koop

 
circustent te koop
 
Circustent huren.
groot 16.5 m circustent. Een kleine intieme circustent huren. Deze bijzondere circustent is de laatste jaren veel gehuurd voor bedrijfsevenementen, theater en circusvoorstellingen, lezingen etc. Met zijn prachtige grijze kleur van buiten, waarbij de zijkanten met licht en donker blauwe strepen zijn versierd, is het een UNIEKE kleine circustent voor allerlei soorten evenementen. Bij Van Ham dus! Deze tent is 16.5 m in doorsnede. De tent is helemaal rond. Daarnaast is de tent ook optioneel te verlengen met een tussenstuk van 11 m lang zodat het een ovale tent wordt van 16.5 m breed en 27.5 m lang met volledig ronde koppen.
Ronde masttenten FamWest tent te kopen.
Castello Chapiteau Versailles. De vorm van de Ronde en Masttenten bij FAM WEST is afkomstig van de traditionele vorm van de circustent. Door de mogelijkheid de wanden ook apart te kunnen losmaken zijn de mogelijkheden van deze tent zeer veelzijdig.
Ontdek de fabrikant Circustent Te Koop van hoge kwaliteit voor Circustent Te Koop bij Alibaba.com.
750 Resultaten Producten. Concurrerende producten circustent te koop door leveranciers circustent te koop en fabrikanten circustent te koop worden hieronder vermeld, u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten circustent te koop bij tent voor locatie, circus tent verkoop, tent voor balkon uw keuze.

De tenten voldoen aan alle eisen en normen. Mikkenie Verhuur levert allerlei soorten tenten, van klein tot groot. Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt. Mikkenie Circustenten heeft ook circustenten te koop.
Circustent van legende Bill Kartoum staat te koop Kontich Regio HLN.
Circustent van legende Bill Kartoum staat te koop. WEDUWE PATRIZIA GAAT NIET DOOR ZONDER HAAR MAN. 25 april 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Kontich De circustent van de legendarische circusdirecteur Bill Kartoum, geboren als Leo Verswijvel, mét vrachtwagen en bijbehorende aanhangwagen wordt verkocht.
Circustent TE KOOP.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Circustent TE KOOP. Georganiseerd door Sien Verwimp. 28 april 2012 29 april 2012. 28 april 2012 om 1400: tot 29 april 2012 om 2000: UTC02. Chiro lokalen van Chiro Zammel: Zammelseweg 194, 2440 Geel.
Vind circustent op Marktplaats.nl.
25 Speelballen en reparatie patchvervaardigd van 026, mm vinylleeftijd: 2afmetingen: 104x137 cm.fisher-price circus ballenbakopblaasbare circustent van fisher-pricemet. Ikea circustent nieuw. Circus tent van de ikea te koop meerdere nieuw in verpakking. Vrolijk gekleurde speeltent. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Playmobil circus met licht 4230. Playmobil circustent met licht te koop, volledig in goed onderhouden staat! Lichtjes werken nog! Nieuwprijs 215-280 Te koop voor 60. 24 juli 2018 1625: Hasselt. In goede staat, handig op te bergen in bijhorend tasje.
Circustent Tenten 2dehands.be.
Fisher-Price Circustent met Ballenbak en 25 ballen Bestway. Deze super leuke ballenbak in de vorm van een circustent staat garant voor uren speelplezier. Speel samen met jouw vriendjes, vriendinnetjes., 19 juni 2018 2305: Bezorgt in heel België. prachtige Circustent te huur.

Contacteer ons