Meer resultaten voor circustent te huur

 
circustent te huur
 
Een circustent huren.
De Partyverhuurder heeft voor elk evenement ruime circustenten te huur. Deze circustenten kunnen helemaal aangepast worden aan uw wensen. De circustenten kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden, zodat ook een groot evenement plaats kan vinden. U kunt onze tenten huren met of zonder zitinrichting van 20 personen tot wel 500 personen wij hebben voor u de mogelijkheid. Een tent met zijn unieke uitstraling, die iedereen weet te omschrijven, omdat het zeer herkenbaar is. Het zijn spantenten met haringen en scheerlijnen, die op grote /ruime grasvelden worden geplaatst. Het tent doek is lichtdicht, om de lichteffecten helemaal tot zijn recht laten komen. Kan worden geleverd met piste en tribune. Naast pistes en tribunes beschikken wij ook over; verwarming, toiletten, aggregaat, verlichting, podium, geluidsapparatuur, bekabeling, tentvloeren, vloerbedekking, lopers, Afzetting en veel meer! Aan de brug die tussen de hoofdtentpalen hangt, kan alleen maar licht apparatuur hangen. Dus geen trapeze acts organiseren, dat we laten aan de profis over. Al onze tenten voldoen aan de wettelijke normen, en zijn voorzien van brandblussers, nooduitgang bordjes en noodverlichting. Wilt u dus een circustent huren?
Materialenbank Scouts en Gidsen Vlaanderen.
behalve 2de helft juli. Tent 10 x 10 Circustent. Tenten en shelters. Het hele jaar beschikbaar. behalve 2de helft juli. L1415G St.-Jozef August Cuppens Beringen. Omschrijving Categorie Aantal Beschikbaarheid. Grote tent / feesttent 10m x 7m. Banken, tafels en koffers.
Praktisch Moss Events, verhuur en verkoop van stretchtenten in België en Nederland.
Onze tenten zijn beschikbaar in verschillende groottes en zijn voorzien van een modulair koppeling systeem om de tenten te koppelen en zo de capaciteit te verhogen. Dit geeft u meer flexibiliteit. Dankzij de nieuwe lastechnieken kunnen we u waterdichte stretchtenten aanbieden, zelfs op de naden! Het geavanceerde goot systeem is ontworpen om duurzaam en waterdicht te zijn. Voor uw feest bieden we u graag een totaalconcept voor de huur van een stretchtent, een vloer, licht en geluid, meubilair en andere materialen.
Circus huren Circus Sijm.
Circus Sijm bekroond met Opsteker stad Utrecht en Cultuur Award Circus Sijm partner Lucille Werner Foundation Privacy en Cookieverklaring. Webdesign stevenboot.nl Webdevelopment: Lined.nl. Foto's: Nynke de Jong, Jan Jong en vele anderen. www.circussijm.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.
Tenten Chiro As-Niel.
Selecteer een pagina. Feesttent, Spantent, Circustent.: Op zoek naar een grote tent? Onze spantent, de wit gele is ook te huur voor bivakken, feestenkampen., Het is een tent van 12 x 25 meter. Die opgezet kan worden met 123, of 4 middenpalen.
F.Lodder Verhuur Springkastelen Trampolines Overzicht springkastelen.
Waarom is die vloer niet plat? En gaat hij golven. Bips en benen moeten volgen. Ik spring een sprong. en heel even. lijk ik wel te zweven. Op zoek naar verwarmers, partytafels en sanitair. Geen probleem, wij werken samen met een voordelige leverancier www.partytime-kempen.be.
Tentenverhuur Deforche: Huur uw tent.
We hopen u te mogen begroeten op uw volgende evenement. Wij houden er aan stipt op de afspraak te zijn. Veilig en snel bouwen is onze grootste troef. Uw spantent van 20 x 40m met vloer plaatsen we in 2 uur. Huur uw tent. Huur uw tent.

Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt. Mikkenie Circustenten heeft ook circustenten te koop. Zowel gebruikte als nieuwe circustenten behoren tot de mogelijkheden. Voor de verhuur hebben wij circustenten in allerlei soorten en maten.
Circustent huren? Full-service tentverhuur door Circus Salkto.
CIRCUS TE HUUR. Full-service tentverhuur door Circus Salto Sander Balk 2019-03-20T1611280000.: Circustent huren bij Circus Salto. Een circustent huren doe je simpel en goedkoop bij Circus Salto. Onze circustenten bieden een unieke accommodatie voor de meest uiteenlopende activiteiten, zoals bijeenkomsten en feesten.
Circustenten.
Een standaardset om te huren: loopbal, loopton, kabel, éénwielers, balletjes, bordjes, diabolos, flowersticks, pois. Indien gewenst kan u nadien materiaal tweedehands kopen om zo verder te oefenen. Contacteer ons gerust voor uw bestellingen. Verhuur en Verkoop circusmateriaal. CIRCUSTENT 12 x 18m gloednieuw!

Contacteer ons