Zoeken naar steltenlopers huren

 
steltenlopers huren
 
Home.
Vanaf 295, boekt u al een steltenloper! Steltlopers trekken overal en altijd de aandacht. Het publiek wordt dan ook gegrepen door de spectaculaire kunst. van het lopen op metershoge stelten. Fantastische creaties, alsof ze van een andere wereld komen. Deze uiteenlopende theatrale acts op stelten, zijn geschikt voor o.a.
Steltenloper Steltentheater Govers Evenementen.
Je wordt er meteen vrolijk van als je deze steltenlopers van hemelsblaauw voorbij ziet komen.Samen gaan zij op zoek naar passanten die zij amusant benaderen en winkelend publiek dat graag met hen op de foto wil gaan.Als vlinders flaneren en dansen zij over straten en pleinen en geven uw winkelcentrum een energieke lading.
Stip Entertainment steltenloper inhuren.
Wilt u een steltloper huren? U kunt een leuke steltloper boeken bij Stip Entertainment. De oranje steltenloper roept Oranje" boven, leven de koninging. Deze steltloper zorgt voor een echte oranje. Sjonnie en Anita.: Wilt u Sjonnie en Anita op stelten huren?
Steltenloper, steltenlopers of steltenacts inhuren boeken.
Bijvoorbeeld door te flyeren, pepernoten uit te delen of kortingsbonnen. U kunt beide steltenlopers inhuren. Maar er ook voor kiezen om 1 steltloper in te huren. Bent u toch opzoek naar een andere steltenloper? Dat kan bij ballonnetje.com kunt u meer dan 10 verschillende steltlopers huren!
Steltlopers boeken of huren bij Artiestenbureau JB Productions.
Een waar sprookje dat rondloopt over het evenement Een zeer kleurrijke stelten. vanaf 995, lees meer. Steltloop Act Vuur. Een vlammende stelten act bestaande uit twee steltenlopers. Deze Vurige Steltenlopers symboliseren de levenskracht. Vuur staat symbool voor geestdrift en hartstocht het vuur van de.
Steltenlopers Kiddy-fun.nl Huren bij Kiddy-fun.
Steltenlopers zijn er in alle maten en in diverse verschijningen. Zo zijn er bijvoorbeeld steltlopers verkleedt als vrolijke, kleurrijke vlinders, witte elegante engelen en oosterse prinsessen. Ook een ballonnen-artiest op stelten kunnen wij u leveren. Hij maakt al lopend op zijn stelten de mooiste creaties met zijn ballonnen.
Huur een steltenloper Steltenlopers huren Feest.
Zwarte Piet Paashaas, Lakei, Piraat, Amerikaans thema, Halloween, Kerst, Clown, Kok, Matroos, Piraat, Picolo, Lakei, Uw eigen bedrijfskleding, Dokter, Hart, Efteling thema, Kelner, Straatveger, Race coureur, Boer etc. Heeft u een andere Steltloper in gedachte, of andere wensen? G ewoon even contact opnemen met ons! Wij berekenen in Nederland en Vlaanderen GEEN REISKOSTEN! Huur een steltenloper.
Steltenlopers.
Butlers / Obers Steltenlopers. De Stijlvolle Butlers / Obers Steltenlopers staan graag voor uw klaar en zijn aan te passen aan de wensen van uw evenement! De Stijlvolle Butler Steltenlopers zijn ideaal om uw product of evenement te promoten op een stijlvolle manier!
Steltenloper huren? Huur een steltenloper voor uw themafeest.
U kunt ons 24/7 telefonisch of per mail bereiken. Heeft u interesse in het huren van één of meerdere steltenlopers? De steltlopers kunnen in veel verschillen outfits en stijlen een optreden verzorgen. Of u opzoek bent naar een steltenloper voor u dorpsfeest, festival of kinderfeestje.

Contacteer ons