Op zoek naar kleine circustent huren?

 
kleine circustent huren
 
artiesten boeken vuurspuwer inhuren Circustent huren.
Huur onze circustent of stretchtent. Huur onze circustent of stretchtent. De tent is een vierentwintighoek bijna rond dus met een doorsnede van 12 meter. Aan de zijkanten is ze ongeveer 2.20 meter, in het midden ongeveer 55, meter. circus tent huren. artiesten huren prijzen. kleine circustent huren.
artiesten boeken vuurspuwer inhuren kleine circustent huren.
Een kleine intieme circustent huren. Deze bijzondere circustent is de laatste jaren veel gehuurd voor bedrijfsevenementen, theater en circusvoorstellingen, lezingen etc. Met zijn prachtige grijze kleur van buiten, waarbij de zijkanten met licht en donker blauwe strepen zijn versierd, is het een UNIEKE kleine circustent voor allerlei soorten evenementen.
Circustenten.
VOOR ELK EVENEMENT. Tenten in verschillende vormen en afmetingen zijn te huur. De tenten zijn te plaatsen op diverse ondergronden asfalt, klinkers, gazon en worden door een professioneel team in één dag opgebouwd. In ons directe netwerk zijn de volgende maten beschikbaar.:
Verhuur Circustent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar verhuur circustent. Tags: circustenten, circustent huren, verhuur circustenten, circustenten huren, circustent verhuur, circus tent huren, circustent., In de kijker. Op 6 7 november vindt de 24e editie plaats van Festivak, de vakbeurs voor grootschalige evenementen. 5 goede redenen om de eventplanner.nl stand te bezoeken tijdens Festivak. Aluvision for SketchUp: standen ontwerpen, nu nog makkelijker. Zo bedenk je unieke belevingen voor je gasten. Zo verras je je gasten met innovatieve catering. België sleept 17 nominaties voor BEA World Event Awards in de wacht. Oude" rotten en jonge honden kunnen wel degelijk samenwerken."
Huur onze circustent of stretchtent Tentatief.
Wat is Tentatief? Huur onze circustent of stretchtent. Huur onze circustent of stretchtent. De tent is een vierentwintighoek bijna rond dus met een doorsnede van 12 meter. Aan de zijkanten is ze ongeveer 2.20 meter, in het midden ongeveer 55, meter.
Chiro Broechem Te huur.
Prijs: 10 per weekend. Grote kookpot met kraantje: 7 per weekend. Grote kookpot: 5 per weekend. Braadslee: 5 per weekend. Kleine kookpot: 3 per weekend. Tafels en banken. 1 set: 1 tafel, 2 banken. Prijs: 5 per weekend per set.
Circus Picolini trekt rond in Vlaanderen! Circus op school Circus op kamp Tentverhuur.
Afstand tussen de middelste masten: 9m en afstand van middelste mast tot zijkant: 8m. Waarvoor kan je de circustent huren? Trouwfeesten, opendeurdagen, theater, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, communies, lentefeesten, circusevenementen, Wij verhuren onze circustent niet voor fuiven, festivals en soortgelijken. Deze tent wordt ook gebruikt voor onze eigen circusvoorstellingen. Het is dus gedurende het hoogseizoen, lente en zomer, minder beschikbaar. Vraag naar vrije data en prijzen via het contactformulier. Circustent 2 NIEUW SINDS 2015. Deze tent heeft een binnenafmeting van 18m x 12m en heeft een plaats nodig van 24m x 18m. De tent wordt verhuurd zonder inrichting. Na aanvraag kan het mogelijk ook met een verhuurpakket voor feesten. Dit houdt in.: Tafels en zitgelegenheden voor 100 personen. Houten vloer nieuw sinds 2017. Eventueel een springkasteel van clown. Deze circustent wordt voornamelijk verhuurd voor verjaardagsfeesten, theater, communies, lentefeesten, circuskampen, kleine evenementen, Deze tent kan het hele jaar door verhuurd worden.
Tentverhuur De Opera.
Tentverhuur De Opera verhuurt tenten voor feestelijke evenementen en speciale gelegenheden. In 1985 zijn we kleinschalig begonnen met het verhuren van één festivaltent. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met zes prachtige nostalgische tenten die op vele festivals en evenementen schitteren.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
HEMA Kleurboek Circustent nu voor slechts 25. Dit kleurboek in de vorm van een circustent is uiterst geschikt voor kleine handjes. 6 februari 2019 1220: Bezorgt in heel België. Film Dumbo op DVD. Laat je meevoeren tot boven de circustent met deze tijdloze Walt Disney klassieker!
Sampan huren De Sampan.
Gratis parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening is op de locatie aanwezig. In de kleine Sampan kunt u met maximaal 4 volwassenen en maximaal 2 kleine kinderen zitten. In de grote Sampan kunt u met maximaal 6 volwassenen en maximaal 2 kleine kinderen zitten.

Contacteer ons