Meer resultaten voor kleine circustent huren

 
kleine circustent huren
 
Tentverhuur De Opera.
Tentverhuur De Opera verhuurt tenten voor feestelijke evenementen en speciale gelegenheden. In 1985 zijn we kleinschalig begonnen met het verhuren van één festivaltent. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met zes prachtige nostalgische tenten die op vele festivals en evenementen schitteren.
Verhuur Cirque Moustache.
Cirque Moustache verhuurt veel verschillende onderdelen van het circus. Een heuse ronde circustent. Neem voor meer informatie even contact op en we helpen graag meedenken! Een klassieke pipowagen die met of zonder kassaramen gebruikt kan worden. Ook te huur met suikerspinmachine. kleine verkooptentjes, 2m x 2m.
circustenten, tentenverhuur, tenten, stertent, starshade funfabriek.
De circustent is een ronde tent met een doorsnede van 16m. De middenpaal meet 6m en de zijkanten 2.50m. Je hebt een cirkel van 20m nodig om de tent op te zetten; 16m voor de tent en 2m rondom rond voor de spankoorden.
Met Tableau haal je meer uit data Computerworld.
Moet je echter in een relatief kleine tabel zoeken naar het aantal keren dat een bepaald cijfer voorkomt, ga je die één voor één tellen terwijl dat helemaal niet nodig is. Met de juiste tools kun je dit visueel inzichtelijk maken.
Circustenten.
bruikbaar als kinderparadijs voor kleine kinderen. optie kleurboeken/mini picknickbankjes enz mogelijk. prijs 100 euro. De afmeting van deze tent bedraagt 3m op 3m. Kan gebruikt worden tegen de regen of zon, voor beurzen binnen of buiten. incl zijwanden met of zonder ingewerkte ramen. 50 euro per tent. 2 tenten kan je met 20 mensen in zitten. CIRCUSTENT 20 x 30m gloednieuw! 20 x 30m. 9m vrije hoogte. belichting in de koepel. Extra bij of apart te huren.:
Milieustraat Franeker Omrin Samen halen we alles eruit.
Bent u inwoner van de gemeente Waadhoeke of Harlingen, dan kunt u de volgende afvalstromen gratis brengen: glas, grof huishoudelijk afval, grof snoeiafval, grond, klein chemisch afval kca, kringloopgoederen, metaal, papier, tapijten, textiel, asbest en Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur AEEA.
Max Tenten Tent Your Event Altijd advies op maat.
Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om een tent bij ons te huren of kopen. Wij kunnen u wel vertellen dat wij als team de afgelopen jaren met succes MAX hebben laten groeien tot een serieuze speler in onze branche.
Zeskantmoeren Moeren.
DIN 6330 Zeskantmoeren, hoogte 15, d. DIN 6330 Staal. DIN 6330 Verzinkt. DIN 6330 RVS-A4. DIN 6331 Zeskantmoeren met kraag, hoogte 15, d. DIN 6331 Staal. DIN 6331 Verzinkt. DIN 6331 RVS-A4. DIN 80705 lage Moeren met kleine sleutelwijdten. DIN 80705 Verzinkt.
Samuel Pauwels Circus.
Robin des bois et les saltimbanques Robin hood en de acrobaten Robin des bois et les saltimbanques neemt u mee op een reis naar het land van de sprookjes en de dromen. Vanaf 11 oktober. Nieuwe decors, nieuwe belichting, nieuwe acts in een theatrale voorstelling.
Riddertent huren De Muze.
U kunt bij ons niet alleen een riddertent huren, maar ook diverse andere tenten, zoals een Marokkaanse tent, een Starshade tent, een kleine circustent en diverse andere partytenten. Als u een grote circustent van 20 meter wilt huren, dan kunnen wij voor u bemiddelen!

Contacteer ons