Op zoek naar circus tent huren?

 
circus tent huren
 
Redafun verhuur van springkastelen in Limburg. Redafun verhuur van springkastelen in Limburg.
Mobiele koelcel huren vanaf 80. Tafels en stoelen met of zonder tafelkleed. Tafels en Stoelen. Tafels en Stoelen. Tafels en stoelen met of zonder tafelkleed. Tapinstallatie met dubbele spoelbak. Tapinstallatie met dubbele spoelbak. Statafels met of zonder rok. Statafels met of zonder rok. Sfeerverlichting met Led. Sfeerverlichting met Led. Tent en terrasverwarmers.
Circustent Tenten 2dehands.be.
Als u op een link of op Aanvaarden tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.
Tenten Chiro Blanden.
Dome iglo-vormig: diameter 15m, hoogte 6m niet tijdens wintermaanden. Omdat deze tent uit 3 grote delen bestaat, is het moeilijk voor ons om deze in één rit te vervoeren, de huur van deze opblaasbare tent bedraagt daarom 500 euro inclusief grondzeil.
Circus tent/piste Nieuw Partyverhuur Van Lente Groente Fruit, Catering Verhuur.
Op deze manier heeft u op elke gewenste plek uw eigen circus/theater tent bescikbaar. U kunt zich verkleden in de opblaasbare tent en vervolgens uw kunstje of voorstelling in de piste tonen. Tip: wanneer u rondom de piste iedereen wilt laten zitten, kunt u bij ons hier voordelig stoelen bij huren.
Circustent Het Rotterdams Volkstheater.
Het is een traditionale rood/wit gestreepte tweemaster, volgens de verhalen ooit in gebruik geweest bij het circus van Toni Boltini. Inmiddels heeft de tent natuurlijk al wel weer nieuwe zeilen. De tent is goed te verduisteren, heeft een prachtig werelddoek als podiumdoek, coulissen.
Freinetschool De koorddanser De nieuwe circustent interview met directeur en bouwheer Wim De Baets.
Hoe ben je op het idee gekomen? Dat weet ik eigenlijk niet meer. Normaal gezien wou ik een echte tent zetten, maar dat mocht niet van de brandweer. In een tent brandt het te snel. Wie helpt er allemaal mee?
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Tentenverhuur Sniekers biedt een uitgebreid gamma van kwaliteitstenten aan, zodat er voor elke gelegenheid een passende tent gezorgd kan worden. Een tent voor bij uw trouwfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, kerstmarkt of eender welk evenement: bij ons bent u op de juiste plaats!
Uitleenmateriaal Stad Halen.
Alleen voor gebruik binnen GC De Rietbron. Tent 10m x 58, m. Huurprijs: 75 100 per stuk. Gratis voor Halense jeugdverenigingen, scholen en het gemeentebestuur. Ook voor particulieren: nee. Vervoer: wordt gebracht. Tent 6m x 58m., Huurprijs: 50 75 per stuk.
Prullenbos Boskabanne trouwfeest.
Deze kan afgehuurd worden met een maximum van 60 personen. Wensen jullie op zondag te genieten van een lekker ontbijt in onze herberg of circustent reserveren wij graag een plaatsje tussen 9u30 en 11u of tussen 11u30 en 13u. HUUR HERBERG HUUR HERBERG.
Circustent huren.
groot 16.5 m circustent. Een kleine intieme circustent huren. Deze bijzondere circustent is de laatste jaren veel gehuurd voor bedrijfsevenementen, theater en circusvoorstellingen, lezingen etc. Met zijn prachtige grijze kleur van buiten, waarbij de zijkanten met licht en donker blauwe strepen zijn versierd, is het een UNIEKE kleine circustent voor allerlei soorten evenementen. Bij Van Ham dus! Deze tent is 16.5 m in doorsnede.

Contacteer ons