Meer resultaten voor hamsterkooi circustent

 
hamsterkooi circustent
 
bol.com Ferplast Knaagdier benodigdheden kopen? Kijk snel!
Ferplast Duna Fun Hamsterkooi Blauw/Oranje 55 x 47 x 30 cm. Zeer vergelijkbaar in constructie met Duna Fun Large, maar veel kleiner, Duna Fun is een hamsterkooi, verdeeld in drie niveaus en Meer. Voor 1200: uur besteld, dinsdag in huis.
Hamster.
Hamsterkooi met hoge bodem. Vitakraft Kräcker voor Hamsters met Honing en Spelt 2 pc. De kräcker bevat verschillende soorten zaden op een natuurlijk houten stokje. De Kräcker bevat belangrijke mineralen en is hierom een prima aanvulling op het dagenlijkse rantsoen. Ferplast Hamsterkooi Duo.
Grappig en gekleurd; de Circus Fun hamsterkooi van Ferplast heeft een dak in de vorm van een circustent en is speciaal gemaakt om je huisdier te amuse.
Grappig en gekleurd; de Circus Fun hamsterkooi van Ferplast heeft een dak in de vorm van een circustent en is speciaal gemaakt om je huisdier te amuseren. De Circus Fun wordt geleverd inclusief laddertjes en loopwiel, zodat je hamster lekker fit blijft.
bol.com Ferplast Kooi Hamsterkooi Circus Fun Assorti 495X34X425 Cm.
Het heeft een origineel gepatenteerd ontwerp, dat doet denken aan een circustent, gemaakt met felle kleuren. Het heeft verschillende niveaus, die met elkaar verbonden zijn door ladders, en een grote leefruimte met aangewezen plekken om te eten en drinken, spelen of rusten. Circus Fun heeft een dak dat eenvoudig kan worden verwijderd voor reiniging en wordt compleet geleverd met accessoires, waaronder een wiel, een nest, een voerbakje, een drinkfles, ladders en plastic plateaus. In het pakket bevindt zich ook een vel met kleurrijke stickers die u kunt gebruiken om de kooi naar uw wens te personaliseren. Op de bodem en op het dak van de Circus Fun-kooi zijn al decoraties afgedrukt met behulp van de nieuwste technologie. Circus Fun is een modulaire hamsterkooi en is als zodanig zo ontworpen dat verbindingsbuizen met andere kooien of woonunits voor knaagdieren eraan kunnen worden bevestigd.
Ferplast Circus Fun.
Circus Fun 495, x 34 x 425, cm. Circus Fun hamsterkooi van Ferplast heeft een dak in de vorm van een circustent en is speciaal gemaakt om je huisdier te amuseren. De Circus Fun wordt geleverd inclusief laddertjes en loopwiel, zodat je hamster lekker fit blijft.
Ferplast Kooi Hamsterkooi Circus Fun Assorti 495X34X425 Cm 2dehands.be.
Circus Fun is een kooi voor kleine, levendige knaagdieren, zoals Russische of Europese hamsters. Het heeft een origineel gepatenteerd ontwerp, dat doet denken aan een circustent, gemaakt met felle kleuren. Het heeft verschillende niveaus, die met elkaar verbonden zijn door ladders, en een grote leefruimte met aangewezen plekken om te eten en drinken, spelen of rusten. Circus Fun heeft een dak dat eenvoudig kan worden verwijderd voor reiniging en wordt compleet geleverd met accessoires, waaronder een wiel, een nest, een voerbakje, een drinkfles, ladders en plastic plateaus. In het pakket bevindt zich ook een vel met kleurrijke stickers die u kunt gebruiken om de kooi naar uw wens te personaliseren. Op de bodem en op het dak van de Circus Fun-kooi zijn al decoraties afgedrukt met behulp van de nieuwste technologie. Circus Fun is een modulaire hamsterkooi en is als zodanig zo ontworpen dat verbindingsbuizen met andere kooien of woonunits voor knaagdieren eraan kunnen worden bevestigd.
Hamsterkooi circustent Kooi kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
Prijs hoog naar laag. Helaas hebben wij niets gevonden voor" hamsterkooi circustent." Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Ferplast Hamsterkooi Criceti 15. Ferplast Hamsterkooi Criceti 15Ferplast Hamsterkooi Criceti 15 is een mooie ruime hamsterkooi voor je lieve knager.
Hamsterkooi circustent Dierenbenodigdheden online BESLIST.be Lage prijs.
Prijs hoog naar laag. Helaas hebben wij niets gevonden voor" hamsterkooi circustent." Misschien kunnen wij u helpen met de volgende producten? Ferplast Hamsterkooi Hamsterville. Ferplast Hamsterkooi HamstervilleFerplast Hamsterkooi Hamsterville is een mooie hamsterkooi speciaal voor uw hamster. Dit hok is gemaakt van hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Contacteer ons