Resultaten voor entertainer voor kinderfeestje

 
entertainer voor kinderfeestje
 
Entertainment Ballonartiest Jerry de Ballonheer.
Geen ballonnenclown die het ene naar het andere hondje maakt, maar een echte entertainer die met humor en interactie unieke kunstwerkjes maakt van ballonnen. Van Mickey Mouse tot Pinguins. Vanaf: vanaf 150. Tijdsduur: vanaf 1 uur. Bekijk deze dienst. Een leuke en interactieve kindervoorstelling voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Ideaal voor feestweken, buurtcentra en basisscholen. Lukt het Jerry met de hulp van het publiek de test van hoofdmeester Merlijn te volbrengen en eindelijk zijn toverdiploma te halen? Vanaf: vanaf 400. Tijdsduur: 1 uur. Bekijk deze dienst. Dan moet u bij Jerry de Ballonheer zijn! Op de foto met de Kerstman, Kerstman die zuurstokken uitdeelt of een Kerstman die ballonnen maakt: Het is allemaal mogelijk. Ook kan onze kerstman optreden als presentator van uw programma. Vanaf: vanaf 350. Tijdsduur: 4x 45 minuten binnen 4 uur. Bekijk deze dienst. Kinderfeestje met Jerry de Ballonheer.
Out of the Box Events.
DE FELICITATIE VIDEO. Out of the Box Events is een evenementenorganisatie op het gebied van themafeesten. Wij zijn in te huren voor o.a. verjaardagen, themafeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfs openingen, evenementen, huwelijken, babyshowers kinderfeestjes. Bij Out of the Box. zijn heel veel soorten kinderfeestjes mogelijk!
Meet Greet Kids2Party.
Samen met u gaan wij om de tafel zitten om te kijken wat uw wensen zijn. U kunt daarbij kiezen uit één van onze thema arrangementen. Indien u zelf wensen heeft voor een bepaald thema dan kunnen wij u daarbij altijd helpen.
Caron Entertainment Kinderentertainment Friesland Ari C.
De 1 kinderentertainer van Friesland! Van kinderfeestje tot dorpsfeesten. Van Ari C tot Sinterklaas! Welkom op de site voor het boeken van kinderentertainment in Friesland en omstreken. Tevens het adres voor de grote hit op kinderfeestjes gebied: FEESTJE IN DE BAJES.
Het leukste kinderdisco kinderfeestje boek je bij Kinder-DJ Blijwin! Blijwin de Kinder-DJ.
Blijwin levert kinderdisco's' voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud. Bij de jongere kinderen spelen we eenvoudigere spelletjes en dansen we op een combinatie van populaire kindermuziek en top 40 muziek. Bij de oudere kinderen spelen we leuke team-spellen en dansen we op de bekende hits van nu. Kinderdisco thuis of ergens anders. Het kinderfeestje kan overal plaats vinden.
Bart Verhees Goochelaar, Clown Entertainer.
Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen. wow, moet je die recensies eens zien! Bekijk alle referenties Onze mogelijkheden. Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan?
Entertainment kinderfeestje.
Gratis Fan Club. Home Entertainment kinderfeestje. Wil je je niet bezig houden met de invulling voor het kinderfeestje thuis? Huur dan entertainment in. Er zijn artiesten die een leuke invulling kunnen geven aan het kinderfeestje. Denk aan bijvoorbeeld een goochelaar of clown.
DJ Disco Dave dé leukste DJ voor ieder feest! DISCOFEESTJE.COM.
Ben jij op zoek naar dé leukste DJ voor jouw discofeestje, bruiloft, verjaardag, kinderfeestje, bedrijfsfeest of evenement? Dan ben je bij Discofeestje.com op het goede adres! Ben je er nog niet uit hoe jouw feestje er straks uit moet komen te zien?
Kinderfeestjes Mad Science Nederland.
tot 15 kinderen inbegrepen vanaf 145, 60 minuten. Of je nu kiest voor een raketlancering of een lekkere suikerspin, het feest wordt top! Met iedere aanvulling verleng je het feest met 30 minuten. Zo zorg jij voor weer een compleet nieuwe ervaring.
Meer dan een feestje! Creatief Confetti.
Goed schminken is een vak apart. Onze professionele schminkers zorgen voor trotse kindersnoeten met originele ontwerpen. Begeleid kinderfeestje thuis. Op zoek naar een feestje bij je thuis in Haarlem of omgeving, maar wil je geen zorgen hebben over de begeleiding?

Contacteer ons