Zoeken naar huur circustent

 
huur circustent
 
Circustent-huren-eindhoven.
Moet getuid worden kan dus niet op en verharde ondergrond. Doorsnede ongeveer 18m. Let op deze tent kan maximaal in een straal van 50 km rond Eindhoven ingezet worden. Inzetbaar voor diverse gelegenheden en feestjes. Mobiel toilet huren. mail naar info@ESLevents.nl.
Feestmateriaal Plan4Events.
De houtoven en het decor brengen het publiek recht naar het Zuiden. Lees meer of hier. Onze feestzaal biedt ruimte zowel voor particulieren als voor bedrijven/verenigingen die bijvoorbeeld een receptie/meeting of seminarie wensen te houden. PAARDENKOERS EN FIETSRACES VOOR PRIVÉ EN BEDRIJVEN.
Opblaasbare Circustent huren Click-Rent.
Is Opblaasbare Circustent nog beschikbaar? Vul hieronder jouw aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid en andere details te bespreken. Gelieve dit veld leeg te laten. Ik ga akkoord met het privacybeleid.
Prullenbos Boskabanne trouwfeest.
Deze kan afgehuurd worden met een maximum van 60 personen. Wensen jullie op zondag te genieten van een lekker ontbijt in onze herberg of circustent reserveren wij graag een plaatsje tussen 9u30 en 11u of tussen 11u30 en 13u. HUUR HERBERG HUUR HERBERG.
Euro circus verhuur tenten Reviews. Offerte. Booking. eventplanner.nl.
feesttent verhuur party tenten verhuur tent huur tent feesttent tenten verhuur tentverhuur tentenverhuur tent verhuur partytent feesttenten feesttent huren verhuur tenten dance tent circustent verhuur tribune circus tent huren unieke trouwlocatie circustent huren tenten huren grote tenten witte tenten circustenten tenten circus span tenten houten vloeren.
Feesttenten te huur! KNAL Party Verhuur Zuidbroek!
Een partytent is bij ons al te huur vanaf 45 euro voor een dag of heel weekend! Hieronder vindt u de grotere feesttenten die wij kunnen leveren. In samenwerking met betrouwbare partners kunnen wij volledige feesttenten plaatsen tot wel 2500 personen. Ideaal voor grotere feesten en grote evenementen. Grote feesttent, spantent, circustent huren.
Circustent huren.
Met zijn prachtige grijze kleur van buiten, waarbij de zijkanten met licht en donker blauwe strepen zijn versierd, is het een UNIEKE kleine circustent voor allerlei soorten evenementen. Bij Van Ham dus! Deze tent is 16.5 m in doorsnede. De tent is helemaal rond. Daarnaast is de tent ook optioneel te verlengen met een tussenstuk van 11 m lang zodat het een ovale tent wordt van 16.5 m breed en 27.5 m lang met volledig ronde koppen. De tent heeft een grijs dak en licht en donkerblauw gestreepte zijkanten.
Spantenten verhuur spantenten voor tuinfeesten, bruiloften, etc. De Tentenboer.
innen feestverhuur de Tentenboer zijn er verschillende soorten spantenten te huur. Een spantent is een ideale tent voor bijvoorbeeld uw bruiloft, tuinfeest, evenement etc. De spantenten hebben een vorm van een circustent en geven hierdoor een nette en sfeervolle uitstraling.
Circustent huren Circus Boltini.
Totale afmetingen tent: 20 x 10 meter. De circustent 20 meter is te huur vanaf 3.500., Circustent 20 meter huren. Circustent huren 31 meter. Geschikt voor 1.200 personen. Doorsnede tent: 31 meter. Zijkant hoogte tent: 14 meter. Nokhoogte: 4 meter.
Tentverhuur De Opera.
Tentverhuur De Opera verhuurt tenten voor feestelijke evenementen en speciale gelegenheden. In 1985 zijn we kleinschalig begonnen met het verhuren van één festivaltent. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met zes prachtige nostalgische tenten die op vele festivals en evenementen schitteren.

Contacteer ons