Resultaten voor circustent

 
circustent
 
Spel amusement in de Palmfuif-circustent Palmfuif.
Op zaterdag 25 augustus om 14u opent circusdirecteur Palmolino de deuren van zijn gekke circustent. Eens jullie een kaartje gekocht hebben, zijn jullie welkom in Palmolinos circustent waar jullie volop kunnen spelen en gekke dingen beleven. Geniet met volle teugen, want om 17u sluiten de deuren van de circustent en reist het circus verder.
circustent
Met of zonder tribunes, verwarming, licht en geluid. De tenten voldoen aan alle eisen en normen. Mikkenie Verhuur levert allerlei soorten tenten, van klein tot groot. Lichtdoorlatende, zelf op te bouwen tentjes, maar ook grote professionele circustenten met zeil waar geen licht doorheen komt. Mikkenie Circustenten heeft ook circustenten te koop.
Circustent Foto's, Afbeeldingen En Stock Fotografie 123RF.
37779657 Circustent template. Vintage vector illustratie. Aan Lichtbak toevoegen. 38671682 Jester clown in de voorkant van de circustent. Aan Lichtbak toevoegen. 41049431 Circus rood en geel gestreepte tent in retro-stijl, met vlaggen. Aan Lichtbak toevoegen. 19375074 circustent heldere icon entertainment concept.
Verhuur van onze circustent/spantent Chiro Jokadi.
Verhuur van onze circustent/spantent. Onze cricustent spanttent. Wij verhuren onze circustent/spantent zie foto aan schappelijke prijzen. Meer hierover vind je onderaan. 15x10 meter, 15x15 meter, 15x20 meter, 15x25 meter. Assortiment zelf opzetten: 500. Hier moet je zelf acht sterke en handige mensen voorzien, die met hulp en onder begeleiding van twee van onze leider de tent helpen opzetten en afbreken. Assortiment 8 leiders: 900. Hier krijg je zelf acht leiders die de tent voor jou opzetten en afbreken. Transport door ons: 50 kosten kilometers. Zelf het transport doen: gratis. Je moet dan wel zelf naar onze lokalen komen met een auto met een grote of meerdere auto's' kleine remorques. Meestel voorziet je evenement zelf een verzekering voor de schade, maar als dit niet het geval is het sterk aan te raden een verzekering te nemen. gsm: 0499 17 02 41. gsm: 0468 20 51 00. gsm: 0479 74 50 21. Deze kan je per mail aanvragen. In het verleden verhuurden we ook tafels en banken. Dit doen we niet meer! Ook voor andere tenten of lokalen kan je niet bij ons terecht. Het enige wat we verhuren is onze circustent.
Circustent van legende Bill Kartoum staat te koop Kontich In de buurt HLN.
Circustent van legende Bill Kartoum staat te koop. WEDUWE PATRIZIA GAAT NIET DOOR ZONDER HAAR MAN. 25 april 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Kontich De circustent van de legendarische circusdirecteur Bill Kartoum, geboren als Leo Verswijvel, mét vrachtwagen en bijbehorende aanhangwagen wordt verkocht.
Cirque du parc in circustent aan stadspark Ninove In de buurt HLN.
Aan de ingang van het stadspark staat nog tot en met zondag een circustent, waarin allerlei voorstellingen plaatsvinden. De tent is een onderdeel van het kunst en cultuurfestival ViTrien. In de tent zijn vooral voorstellingen te zien die te maken hebben met circus.
Circustent.
Search for: Search. vzw sportsminded Verhuur Springkastelen Circustent. Het springkasteel Circustent is een kleurrijk en opvallend springkasteel voorzien van bijpassende plaatjes. Het springkasteel is een echte blikvanger door het opvallende dak, dat tevens dient als regendak. Om te reserveren klik hier.
Circustent van overleden Bill Kartoum staat te koop ATV.
Roger in Thailand. Wakker op Zondag. Hoe ATV bekijken. ATV-reis naar de Champagne. Media en Cultuur 26/04/2017 1233.: Circustent van overleden Bill Kartoum staat te koop. Bill Kartoum Circus circustent. Embed deze video. De circustent van circuslegende Bill Kartoum staat te koop.
Pelt Een circustent om te oefenen Internetgazet.
Een circustent om te oefenen. Dinsdag 28 mei 2013. Vandaag gezien op het vroegere tennisterrein van Dommelhof: de circustent van Michel Cox die hier enkele dagen komt oefenen. Recentste nieuws Pelt. Vr 1/11 Pelt Zeer interessant voor koopjesjagers. Vr 1/11 Een bijltje, een half miljoen jaar oud.
In een circustent Muziekweb.
Vind Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's.' In een circustent. Alle media 2. Alle media 2. 1-2 van 2 songs. In een circustent. Het grote liedjesboek 5. Het Grote Liedjes Boek. In een circustent. Het grote liedjesboek; vol.1: dikke dikke olifant.

Contacteer ons